SENDİKAMIZDAN HABERLER

Vefat eden üyemizin ailesine vefat tazminatı
26 Kasım 2021, Cuma
İşyerine giderken geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda vefat eden DHMİ Esenboğa Koruma ve Güvenlik görevlisi üyemiz Murat Günay’ın ailesine, Ulaştırma Memur-Sen’in üyeleri için yaptırdığı Ferdi Kaza Sigortası kapsamında vefat tazminatı ödendi.
Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tümer Gümüş, Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Musa Yeşil ve Şube Bşk. Yrd. Yasin Özbek, elim bir kaza sonucu vefat eden DHMİ Esenboğa Koruma ve Güvenlik görevlisi üyemiz Murat Günay’ın ailesini ziyaret etti. Gümüş ve Yeşil, tekraren Murat Günay’ın ailesine başsağlığı ve sabırlar dileyerek, Ulaştırma Memur-Sen’in, tüm üyeleri için her yıl yaptırdığı grup ferdi kaza sigorta poliçesi kapsamında Günay’ın yasal mirasçısı ailesine vefat tazminatı ödenmesini içeren belgeleri takdim ettiler.
Ulaştırma Memur-Sen üyeleri ferdi kaza sigortası kapsamında
Ulaştırma Memur-Sen’in, tüm üyeleri için her yıl yaptırdığı grup ferdi kaza sigorta poliçesi kapsamında Sigortalı üyemiz, poliçe süresi içinde/poliçe şartları neticesinde kaza sonucu sürekli sakat kalması durumunda, sigorta oranları dâhilinde tıbbi tedaviden, sürekli sakatlık halinin tespitinden sonra ise sürekli sakatlık tazminatından faydalanıyor. Kazalarda sürekli sakatlık tazminatı olarak 20 bin TL ödeniyor.
Sigortalı üyemizin, poliçe şartları kapsamında kaza neticesinde vefat etmesi durumunda ise yasal mirasçılarına 20 bin TL ödeniyor.
Grup Ferdi Kaza Sigorta poliçesi primleri Ulaştırma Memur-Sen tarafından karşılanıyor, üyelerimiz ayrıca herhangi bir ücret ödemiyor.
Ulaştırma Memur-Sen olarak Tüm üyelerimize kazasız, sağlıklı günler diliyoruz.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-
Yetkide 12. Yılın Sorumluluğunu taşıyor, Gururunu yaşıyoruz
23 Mayıs 2023, Salı -
Talebimiz Kazanıma Dönüştü; Aylık 3.032 TL ilave ödeme yapılacak
12 Mayıs 2023, Cuma -
DHMİ Personeli terör mağduru üyemiz için açtığımız dava, üyemizin lehine sonuçlandı
08 Mayıs 2023, Pazartesi -
Ver Yetkiyi Göremedik Etkiyi !
13 Nisan 2023, Perşembe -
DHMİ 2023/1 Kurum İdari Kurul (KİK) Toplantısı Yapıldı
11 Nisan 2023, Salı -
Torba Yasaya, 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge ve Memura Bayram İkramiyesi verilmesi eklenmelidir
28 Mart 2023, Salı -
Dent Dikmen Diş Kliniğinde, Ulaştırma Memur-Sen üyelerine %50 indirim
27 Mart 2023, Pazartesi -
Meclisteki Torba Kanuna; 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Verilmesi Eklenmeli ve Memura Bayram İkramiyesi Unutulmamalıdır
27 Mart 2023, Pazartesi -
Ankara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Şubemizin Olağan Genel Kurulu yapıldı
23 Mart 2023, Perşembe -
Genel Başkan Çalışkan, DHMİ Genel Müdürü Keskin’i ziyaret etti
22 Mart 2023, Çarşamba -
DHMİ’de vardiya değişimlerinin iftar saatine göre ayarlanmasını talep ettik
22 Mart 2023, Çarşamba -
TÜRASAŞ Personeli 5 Yıldır Görevde Yükselme Sınavı Bekliyor
20 Mart 2023, Pazartesi -
Ulaştırma Memur-Sen 5. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı
17 Mart 2023, Cuma -
Gönül Ağız ve Diş Kliniğinde, Ulaştırma Memur-Sen üyelerine %40 indirim
16 Mart 2023, Perşembe -
Denetleme Kurulumuz çalışmalarını tamamladı
16 Mart 2023, Perşembe